Tjenester/

Du tar deg av fagarbeidet.

Vi hjelper deg med kontorjobben.

Tjenester

Om oss

Håndverksdata lager moderne løsninger som gjør det enklere for deg å være håndverker. Systemene spenner fra internkontroll, hms og ks til enkle appløsninger for ordre, timer, materiell, prosjekt og fakturering. Selvsagt alltid med solide løsninger for sjekklister og dokumentasjon. Våre kunnskapsrike support- og fagavdelinger sitter klare til å hjelpe deg når du står fast eller har behov for hjelp i forbindelse med tilsyn eller sentral godkjenning.

Fra et kunnskapsrikt fagmiljø

Håndverksdata tilbyr en rekke tjenester som hjelper deg med revisjon av internkontrollsystemet ditt, til søknadsprosess ved sentral godkjenning. 

Vi tar initiativet og spiller på lag med deg til jobben er gjort.

ÅRLIG SYSTEMREVISJON

Et levende internkontrollsystem krever jevn og god bruk. Med tjenesten årlig systemrevisjon, hjelper vi deg med å sørge for at internkontrollsystemet alltid er klart for eksternt tilsyn.

SENTRAL GODKJENNING

Håndverksdata kan bistå med din søknad om sentral godkjenning. Vi følger opp og prosessen og utarbeider søknaden (både ny søknad og fornyelse), helt til innlevering til DiBK.

SUPPORT

Alle programmer og systemer du kjøper inkluderer fri support i åpningstidene.

KURS

Håndverksdata tilbyr kurs i alle systemer, og du kan ta kontakt med oss for å avtale tid for kurs som er tilpasset ditt kunnskapsnivå og bedriftens behov.

TILSYN

Venter du tilsyn fra DLE, DiBK, Arbeidstilsynet, oppdragsgivere eller andre tilsyn? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med forberedelsene.

MILJØFYRTÅRN

Håndverksdata kan bistå dere med å bli Miljøfyrtårnsertifisert. Dere tar deres miljømessige samfunnsansvar på alvor, og i tillegg er det et vesentlig konkurransefortrinn i anbudsprosesser.

Siste nytt/

Vi i Håndverksdata elsker å besøke kundene våre.

Vi er der hvor dere er. På kontoret og verkstedet. På messer verden rundt. Her kan du lese om våre siste nyheter, og hvordan vi jobber sammen med dere som bygger landet.

Vi er Håndverksdata

Ta kontakT!

Hjelp når du trenger det:

Vi har bygget opp en fagavdeling som hjelper deg når du trenger det.
Venter du tilsyn, skal du søke om fornyelse av sentral godkjenning eller bare trenger et kurs, så sitter vi klare til å ta din sak.

Last ned siste versjon av Eldata

Hei, vi trenger å oppdatere våre kundeopplysninger. Du må fylle inn disse før du laster ned siste versjon av Eldata.