Integrator

Markedets mest komplette internkontrollsystem

Integrator logo

Last ned fra
Google Play

Last ned fra
App Store

Last ned fra
Google Play

Last ned fra
App Store

BRANSJER

ventilasjon og kulde

Gjennom samarbeidet med VKE har vi laget en løsning som er skreddersydd for ventilasjon- og kuldebedrifter. Dekker generell HMS, KS i bedrift og prosjekt, HR med mer

EL

Integrator er elektrobransjens dominerende internkontrollsystem. Komplett med innhold fra NHO Elektro og moderne plattform og løsninger på web og app, som tilfredsstiller krav fra myndigheter og kunder.

VVS

Internkontrollforskriften stiller krav. Det er krav i Plan- og bygningsloven, og i tillegg stiller kunder og oppdragsgivere krav. Kraftfull løsning komplett med rutiner, sjekklister, personalhåndbok, HR med mye, mye mer.

glass og fasade

Gjennom samarbeidet med Glass- og fasadeforeningen har vi laget en løsning som er skreddersydd for glass- og fasadebedrifter. Dekker generell HMS, KS i bedrift og prosjekt, HR med mer

trevare

Gjennom samarbeidet med Norske Trevarer har vi laget en løsning som er skreddersydd for trevarebedrifter. Dekker generell HMS, KS i bedrift og prosjekt, HR med mer

bygg

Internkontrollforskriften stiller krav. Det er krav i Plan- og bygningsloven, og i tillegg stiller kunder og oppdragsgivere krav. Kraftfull løsning komplett med rutiner, sjekklister, personalhåndbok, HR med mye, mye mer.

Tilpasset din bedrift

Integrator passer enten du bare driver et lite håndverkerfirma med noen få ansatte, eller dere er et stort konsern.

Moduler, funksjoner og innhold tilpasses din virksomhet og behov.

Ta kontakt for digital presentasjon.

INTERNKONTROLL

● Det er krav til alle bedrifter i Norge om å ha et internkontrollsystem. Grunnmodulen i Integrator dekker kravene som alle bedrifter møter, sammen med enkeltrutiner og sjekklister som er tilpasset bransjen din.

Prosjekt

● Flere og flere prosjekter krever at du kan fremvise et KS-system. Prosjektmodulen i Integrator gir deg forsprang både i anbudsprosessen, gjennomføringen og sluttfasen av prosjektet. Moderne FDV-løsning med kunstig intelligens.

HR

● Mange håndverksbedrifter vi møter har mange systemer fra mange ulike leverandører. Ved hjelp av feriemodul, personalhåndbok og løsninger for permisjoner og sykefravær kan du spare tid og kutte kostnader.

FUNKSJONER

Her kan du se listen av over ulike funksjoner integrator tilbyr

Integrator har bransjens beste og mest komplette innhold av prosedyrer og rutiner med tilhørende sjekklister, dokumenter og lenker.

All informasjon om ansatte: CV, pårørende, kurs, erfaring og annen relevant dokumentasjon på ett sted.

Del informasjon og filer effektivt ved hjelp av webhotell – på bedrifts- og prosjektnivå. Opprett webhotell for en stor oppdragsgiver eller fast kunde, og gi tilgang via app.

Kalenderoversikt på flere nivåer:

Hele bedriften, alle prosjekter, hvert enkelt prosjekt, samt hver enkelt ansatt.

Flere og flere oppdragsgivere stiller strengere krav til ditt KS-system. KS både i bedrift og prosjekt, med komplett innhold for rutiner og sjekklister

Et godt prosjekt har gode rutiner og løsninger for endringsvarsler. I Integrator finner du dette

I større bedrifter og konsern med flere avdelinger gjør Integrator det mulig for hovedkontoret å administrere rutiner i hele organisasjonen ved hjelp av én innlogging.

Gjør det enkelt for dine ansatte med rutiner, regler og retningslinjer tilgjengelig på app

Sjekklister for alle anledninger, enten det er bedriftsintern HMS, HMS/KS i prosjekt eller sjekklister for internkontroll av kunders anlegg.

Solid modul med innebygget organisasjonsstruktur, med funksjoner for søknad om ferie, permisjon og administrasjon av sykefravær.

Lag oppgaver slik at du og dine ansatte får påminnelse om når det er på tide med medarbeidersamtaler, vernerunder eller andre oppgaver som gjentar seg.

Effektiv avviksregistrering som fanges enkelt ved hjelp av appen, og fanges opp av riktig avdeling for videre behandling.

Ta godt vare på dine beste kunder og opprett kundeportaler, slik at de enkelt kan gå inn og se og behandle dokumentasjon og avvik på sine eiendommer.

System som kan tilpasses periodisk kontroll og verifikasjon av dine kunders el-anlegg. Komplett med sjekklister, måleprotokoller, etablering og håndtering av avvik og status.

Enkel oversikt over hvilke eiendeler som er delt ut til ansatte, slik at du husker å bestille riktig størrelse på arbeidsklær eller når servicebilen skal på EU-kontroll.

Alle som har levert FDV på prosjekter vet hvor lang tid det kan ta. Systemet laster ned produktblader automatisk fra EFO, husker bygningsdeler og har kunstig intelligens innebygget slik at du skal spare tid – mye tid!

Hva kundene våre sier...

«Det at Integrator har de modulene du trenger for å drive en bedrift, samtidig systemer for å ta godt vare på sluttbruker, gjør at dette systemet virkelig er å anbefale.»

Thorbjørn Sæterstøl
Thorbjørn Sæterstøl
Prosjektleder og medeier
Askøy-Bergen Elektro
«Man blir jo litt stressa når det skal være tilsyn, for man vet jo ikke helt hva de er ute etter. Med god hjelp av systemet Integrator føler vi imidlertid at vi er godt rustet til å takle det som måtte komme.»
Svein Vidar Engum
Daglig leder
Elektro Nord
«Når jeg viser tilsynet hvordan systemet fungerer, da blir de glade. 
Da blir de «happy».»
 

 

 

Bjørn Holmen
Daglig leder
Holmen Elektro

Ta kontakt med oss!

Bli kjent med Integrator

Integrator har i over to tiår dominert elektrobransjen som det mest komplette internkontrollsystemet, og i senere år også laget innhold og funksjoner tilpasset konsern, VVS, bygg, ventilasjon, kulde, trevare og glass.
Ta kontakt for en uforpliktende demo.

Last ned siste versjon av Eldata

Hei, vi trenger å oppdatere våre kundeopplysninger. Du må fylle inn disse før du laster ned siste versjon av Eldata.