Nå er det like før/

Entré Glass

Takk for sist!

Fra april til juni besøkte Christian Bergh i H. Ødegaard & Co og Christer Lysfjord fra Håndverksdata de fleste av dere som er trofaste brukere av NorGlass. Vi i Håndverksdata takker for den gode mottakelsen i møter og Teams-møter, og gleder oss over endelig å snart starte utrullingen av Entré Glass.

Vi kontakter dere snart!

I løpet av september kommer vi til å ringe dere for å gi en oppdatering av aller siste nytt, og vi avtaler utrulling av nytt system i tett dialog med deg, slik at det passer med deres bedrift og deres kalender og drift.

Entré Glass

Entré Glass/

Som nevnt i de fleste av møtene, baserer Entré Glass seg på systemer som har eksistert i Sverige i flere tiår. Funksjonene er basert på erfaringer fra innsiden av glassbransjen, men bygget på topp moderne plattformer for årene som kommer. Entré Glass er webbasert, kan brukes på pc, mac og de fleste nettbrett og telefoner. Vi gleder oss til å vise deg alle funksjonene som kan hjelpe dere med å spare verdifull tid.

Enkel overgang/

For å gjøre overgangen til nytt system så enkel som mulig får dere god hjelp i oppstarten, både med oppsett av system med kundelister, materiallister, kobling til regnskapssystem, samt god opplæring og support.

Vil du høre mer om Entré Glass?

Ta kontakt med oss/

Ta kontakt med oss, ring 22 17 11 50 - eller skriv til oss i kontaktskjemaet - og vi slår av en prat og forklarer deg mer.

Vi snakkes!

www.handverksdata.no

Last ned siste versjon av Eldata

Hei, vi trenger å oppdatere våre kundeopplysninger. Du må fylle inn disse før du laster ned siste versjon av Eldata.