Bravida i Norgestoppen på bruk av Boligmappa

Bravida i Norgestoppen på bruk av Boligmappa

De sparer tid, penger og får fornøyde kunder. Bravida Sarpsborg er nå kåret til å være blant de beste i landet i bruk av Boligmappa.

For boligeiere fungerer Boligmappa på mange måter som en CV for boligen. Den inneholder informasjon om boligens reparasjoner og servicearbeid, og hvem som har utført disse. 

Mappa følger boligen ved salg, noe som gir langsiktig historikk for nåværende og framtidige eiere. Supert for kundene til håndverksbedrifter – og dermed også en salgsfordel for håndverksbedriftene. Bravida Sarpsborg har virkelig erfart fordelene ved dette.

Fra forvirret til fornøyd kunde

Med Boligmappa får Bravidas kundeservice enklere dager på jobb. Kundene som tar kontakt vet ikke at tilsyn er en form for stikkprøver for å sikkerhetssjekke det elektriske anlegget. De er ofte usikre og opplever situasjonen som uoversiktlig. Da er det ekstra fint å gi de løsningen raskt og effektivt.

─ Kundene blir kjempefornøyde! Når de får tilsyn og blir bedt om å fremvise dokumentasjon, vet de knapt hva tilsynet spør etter. Vi kan be dem logge seg inn i Boligmappa, og der finner de samsvarserklæringer og annen underliggende dokumentasjon, sier serviceleder Kjetil Lauritzen.

God butikk

Kundene er ikke alene om å bli gledelig overrasket. Mette Opsahl Thorstensen fra Bravida Sarpsborg kan fortelle at Boligmappa er god butikk på flere områder.

─ Nå er vi inne i en prosess med å få alle kunder til å motta faktura elektronisk, og da passer Boligmappa perfekt inn. Vi sparer enorme summer på porto ved at vi slipper å sende ut bunker med dokumentasjon.

Bruk av verktøyet gir ikke bare pluss i rene kroner.

─ Vi sparer også mye tid ved å slippe å brette og legge i konvolutter, fortsetter hun.

Dette minsker arbeidsmengden av rutineoppgaver for de ansatte, noe som igjen sparer kost og tid. Slik opplever firmaene som tar verktøyet i bruk vekst på flere nivåer samtidig. Da er det ikke så rart at man når toppsjiktet.

─ Det er den ideelle måten å følge opp samtlige av våre servicejobber, sier Mette Opsahl Thorstensen. Hun er stolt over diplomet som viser at Bravida Sarpsborg er blant landets beste til å bruke Boligmappa. 

Nå skal de ta veksten et steg lengre.

Mette Opsahl Thorstensen og Kjetil Lauritzen har mottatt diplom fra Boligmappa.
Oppgraderer til Premium

Håndverksdata AS er landets største forhandler av Boligmappa. Bedriften spesialiserer seg på smarte it-løsninger for håndverksbedrifter.

Nylig har de inngått en ny avtale om å oppgradere Bravida til Boligmappa Premium. Fra nå av vil alle private hus- og hytteeiere få beskjed når Bravida legger inn ny informasjon i mappen. 

─ Alle som står som eiere av en bolig vil enten motta varsel på e-post eller sms, sier Kjetil.

Når en bolig skifter eier, sørger Boligmappa for at nye eiere mottar et postkort med hilsen fra Bravida, med beskjed om at dokumentasjon om det elektriske ligger i Boligmappa, sier Kjetil. 

Både han og markedssjef Christer Lysfjord i Håndverksdata ser fram til dette. 

─ Vi leverer det vi lover. Digitale verktøy gjør hverdagen enklere og bedre for håndverkere, noe denne saken er et flott eksempel på, sier Christer. 

Han gleder seg nå til å følge Bravida i videre vekst.

Boligmappa anbefales av Direktoratet for samfunssikkerhet og beredskap (DSB) og el-tilsynet.

Del denne artikkelen:

Facebook
LinkedIn
Siste nytt

Flere innlegg

interior design and home renovation concept - man in

Ta asbestrisikoen på alvor

Ta asbest risikoen på alvor Alle håndverkere må ha kjennskap til hvordan de skal finne ut om det er asbest i bygget de skal jobbe

Last ned siste versjon av Eldata

Hei, vi trenger å oppdatere våre kundeopplysninger. Du må fylle inn disse før du laster ned siste versjon av Eldata.